Skogsbad!

DELA DENNA NYHET:

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin

Skogsbad är en natur terapi som har ursprung från Japan & skapades någon gång på 80-talet med syfte att reducera stress & hjälpa till vid utbrändhet.

Shinrin- yoku Nature theraphy

Genom kontakt med naturen & omge dig av naturlig energi från naturen visar forskning att det påverkar vår fysiska samt psykiska hälsa framgångsrikt med bland annat:

– minskad stress
– ökad kreativitet m glädje
– i kontakt med dig själv med dina sinnen
– sänker blodtryck & puls
-förbättrad sömn
-boost för immunsystemet.

skogsbadning
Skogsbadning i Månsbyn

På olika sätt har jag vistas ute i skogen & jag älskar det! Träden med med all natur & djur är magi. Det helar oss människor & det är helt gratis & det är vissa som inte ens reflekterar över hur mycket fin skog vi har & vilka effekter den kan ge. Värt att reflektera över..
Kan ärligt säga att mina dagliga besök i skogen har utvecklat samt helat mig med min hälsa . Speciellt i vissa utmanande situationer i livet har jag bara gått ut i skogen vandrat långsamt & satt mig på en stubbe & bara varit i mig i mina tankar i mina känslor..Gråtit ibland skrattat ibland dansat ibland yogat ibland tystnat i meditation..jag är oftast helt själv med Tyson..Vi har våra hemlisar han & jag..Skogs tvätt vill vi på Bone’s bjuda er på i grupp för det finns så många läkande effekter av att bara vistas i skogen. Nope du behöver inte springa, du kan gå el bara sitta i skogen på en plats som känns fin. Vi vill att du ser möjligheter oavsett väder!


Lämna en kommentar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att klicka på knappen godkänner jag att Bone’s To Be Alive lagrar mina personuppgifter enligt vår integritetspolicy. 

KONTAKT

Bone’s To Be Alive
Furuhedsvägen 29 G
953 21 Kalix 
0738 – 34 16 17  

NYHETSBREV

Nu kan du betala enkelt med swish!