Bone´s to be alive öppnar i begränsad form

DELA DENNA NYHET:

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin

Bone´s to be alive Yogastudio öppnar i begränsad form igen!

Varmt välkommen tillbaka till vårt Bonés, ni är saknade!
Jag Veronica Utterström ägare av Bone´s to be alive skriver idag några rader till er för att dela vår lägesbild. Vi vill TACKA er alla för bred förståelse & att ni är våra kunder som gör Bone´s möjligt.

Mitt varmaste tack! Från och med måndag 6 april kommer vi öppna vår fina yogastudio igen. Vi har begränsat antal personer på klasserna till 10 personer/klass, detta för att skapa mer utrymme. Vi fortsätter med våra hygienrutiner, vi fortsätter att följa direktiv samt följa information av Folkhälsomyndigheten & vi kommer att anpassar oss efter direktiv. Vi uppmanar er att hålla er uppdaterade av Folkhälsomyndigheten.
En ny sak nu är att vi kommer inte låna ut bolster/kuddar samt filtar under denna period. Så medtag själv det du önskar. Du kommer kunna låna matta samt klossar som går att torka av. Så vi fortsätter i en mer begränsad form nu, vi kommer sända vissa av klasserna Live på Instagram & vi kommer även ibland ger er länk på klasser till vår Youtube kanal, sök på Veronica Utterström så hittar ni oss.

Välkommen!

Lämna en kommentar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att klicka på knappen godkänner jag att Bone’s To Be Alive lagrar mina personuppgifter enligt vår integritetspolicy. 

KONTAKT

Bone’s To Be Alive
Furuhedsvägen 29 G
953 21 Kalix 
0738 – 34 16 17  

NYHETSBREV

Nu kan du betala enkelt med swish!