Välkommen till nya Bone’s To Be Alive!

DELA DENNA NYHET:

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin

Veronicas blogg Dina fötter, händer & näsa är vackra! Är du medveten om att dina fötter & händer är unika & vackrast i världen? Hur ser du själv på dig? Tycker du att du är vacker?

Välkommen hit till Veronicas nya blogg hos oss på Bone’s to be alive. Det är här du kommer möta mig där vi kommer att ta upp allt mellan himmel & jord för din bästa hälsa. Har förstått efter många många års arbete med människor & hälsa att många inte tycker om sina fötter, sina händer samt sin näsa. Jaha tänker du nu & vad i hela friden har det med hälsa & träning att göra? Skulle säga väldigt mycket, avgörande & fundamental mycket.
Alla vi människor har en röst inom oss från vårt sinne med våra tankar. Det är inte sagt att denna inre röst alltid är så positiv & snäll om oss själva.

FUJI2440

Stanna gärna upp själv & fundera hur din inre röst är? Vad säger den om dig ? Det vi människor ofta gör är att vi bara accepterar att inre rösten tuggar på som en taperecorder..Nope vi sätter inte alltid stopp & säger nu är det nog!! Utan ofta söker vi svar i vår yttre värld med saker för att bekräfta & boosta vår inre värld. Så tänk då om jag eller du gör saker som bara förstärker en inre redan befintlig kritisk bild..Sedan kanske jag ställer mig fundersam över varför man inte ser resultat på träning kost jobb med mera. Att söka lösningar på inre oreda & kaos som vi alla kan ha i vår yttre värld kommer bara ställa till mer. Vår inre värld städas upp med vårt inre tillsammans med oss själva med våra tankar & känslor. Japp det går att lära sig att älska sig själv, även fötter händer & näsan.

Det går att leda dina tankar & känslor i en positiv ansats där du tycker om dig själv & det kommer göra att du ser det vackra i dig andra med världen med. Ett exempel på att öva upp din inre värld är med meditation varje dag ca 15 min. Om detta är hälsa? Absolut i allra högsta grad & det kommer ta dig till helt nya nivåer! ”If your mind is beautiful then all of life is beautiful ” -Michael A. Singer /

Veronica C Utterström – Bone’s to be alive

Lämna en kommentar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att klicka på knappen godkänner jag att Bone’s To Be Alive lagrar mina personuppgifter enligt vår integritetspolicy. 

KONTAKT

Bone’s To Be Alive
Furuhedsvägen 29 G
953 21 Kalix 
0738 – 34 16 17  

NYHETSBREV

Nu kan du betala enkelt med swish!