Att leda handlar om att se ljus med resurser!

DELA DENNA NYHET:

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin

Att leda sig själv & andra handlar om till stor del om att vara intresserad & nyfiken av både sig själv & andra. Att se ljuset av resurser! Där allt börjar hos oss själva med den syn vi har på oss själva den färgas i mångt & mycket av på vår omgivning både medvetet & omedvetet. Vårt egna ljus sätter prägel på vår omgivning. Är du medveten om vad ditt ljus sänder ut varje dag ? Vill du utveckla & påverka ditt ljus?

Att leda andra handlar om att se ljuset av de resurser som finns i människor natur verksamheter företag med samhällen/städer just nu & framåt. Att se möjligheter även i det mest omöjliga. Att växa tillsammans genom det & kämpa tillsammans för att utveckla. Att leda handlar också om att lita på det som finns & rikta fokus på det som redan fungerar . Vi människor har lätt att fokusera på det som inte fungerar för att det är så vi är fostrade över lång tid i generationer. Att söka det som inte fungerar istället för att rikta ljuset på det som fungerar. Fundera hur du är som person fokuserar du på det som fungerar i första hand el söker du fel med problem direkt ?
Genom att fokusera på de resurser som redan finns, på det som fungerar & lita på det skapar du en känsla av mening inspiration med sammanhang. Med det är det inte sagt att vi skall ducka för problem med utmaningar utan möta dem med öppet sinne för lärande. Tänk på att misstag är bra att göra, det gör vi alla då & då så ha bred förståelse för att det sker & se det växande med lärande ur det. Rädsla för att göra fel med misstag hämmar utveckling av enskilda individer till verksamheter med samhället som del.

Bra frågor att ställa:

-Vad har vi som fungerar? Vad fungerar bra här?

-Vad vill vi ? Vårt Why ?

-Vad är uppdraget?

-Vad är vi bra på ? Vilka förmågor finns?

-Vad är vi bra på tillsammans?

Du som ledare i ditt liv äger den känsla med tanke du vill sända ut i varje rum du kommer varje dag, varje gång. På vilket sätt tar du ansvar för det ?

Tänk att ditt ljus med resurser öppnar upp andras ljus med resurser! Exakt det behöver vi hör hemma , i Sverige med världen ! Kram

Veronica C Utterström , Bone’s to be alive❤️

E6259CF6 7676 45DF 82E0 9B7393E3F866

Lämna en kommentar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att klicka på knappen godkänner jag att Bone’s To Be Alive lagrar mina personuppgifter enligt vår integritetspolicy. 

KONTAKT

Bone’s To Be Alive
Furuhedsvägen 29 G
953 21 Kalix 
0738 – 34 16 17  

NYHETSBREV

Nu kan du betala enkelt med swish!