Hur kantig är din diamant?

DELA DENNA NYHET:

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin

💎 Om du är den här underbara diamanten..Är du medveten om dina mer kantiga sidor? Är du medveten om dina mer glänsande sidor? Är du medveten om hur du använder dem i ditt liv? När behövs vilken sida bäst ? För det dig vidare & framåt på det sätt du vill? Behöver du slipa på någon kantighet? Varför detta? Tja ofta har vi människor en tendens att upprepa beteenden som vi inte är medveten om & de får oss ofta att upprepa oönskade beteenden som inte för oss vidare & framåt..Om det går att slipa? Självklart att alla kan slipa på viss kantighet för att få en rundare & mjukare form & under process lära känna sig mer om sig själv..Varför just du har de beteenden du har? Då krävs att du stannar upp & reflekterar..Känner du både din kantighet & dina glänsande sidor hos samt med dig ? Japp om din min eller någons kantighet stöter någon hårt & skadar är det alltid vårt eget ansvar..Om någon stöter dig med kantighet kan du alltid bara markera lugnt att din ex åsikt /kantighet är din & jag ger tillbaka den till dig för jag vill inte vara del av den typen av kantighet alt bara låta det vara beroende på omfattningen..


Självklart kan vi kan inte slipa för mycket på vår diamant som är vi för då finns inget kvar till slut..tänker att det handlar om att lära sig att bli medveten acceptera & ta ansvar för sin diamant med kärlek & respekt..Du leder din diamant hur den skall glänsa från vilken vinkel som passar dig just nu i livet.

1DF7312F 5F07 4E03 BA54 2E2D979FD518

Kram Veronica 🙏❤️☮️ 💎
www.bonestobealive.com

Lämna en kommentar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att klicka på knappen godkänner jag att Bone’s To Be Alive lagrar mina personuppgifter enligt vår integritetspolicy. 

KONTAKT

Bone’s To Be Alive
Furuhedsvägen 29 G
953 21 Kalix 
0738 – 34 16 17  

NYHETSBREV

Nu kan du betala enkelt med swish!