Inre fred är ett val!

DELA DENNA NYHET:

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin

#bonestobealive

Attityd inre fred är ett val & alla har det inom sig! Alla kan välja inre fred & öva på det..Det handlar om att slå ned på farten i din andning..ta djupare andetag..upprepa ett par andetag..sänk hjärtrytmen..det kommer naturligt när du sänker hastigheten..känn efter..hur mår du? Hur känns det inom dig? sänk farten på dina tankar..observera vad du tänker & hur går dina tankar är de nya ? Är de gamla ? Är det drömmar & visioner? Är det en mix ? Vad reagerar på? Är du reaktiv direkt något händer? Eller kan du låta saker händelser vänta? När är du det ? Är det i speciella situationer? Vid möte med specifika människor? Vill du vara det?
Vill du bli bättre på att leda dig varje dag ? Om det är möjligt? Absolut du måste öva & praktisera med dig varje dag..En kort stund el lång stund det bestämmer du..
Varje dag verkligen? Japp hur vi mår inom oss är färskvara..vi är energi & den är begränsad & vi behöver fylla på & ladda..
Vi behöver leda vår energi & kraft som del av våra tankar & känslor varje dag för att behålla en riktning..Du vet vad du vill i ditt liv..Leder du dig i den riktningen? Reflekterar du över hur det känns inom dig & i mötet med andra? Behöver du ändra något? Inre fred är redan del av oss människor oavsett vad..det handlar om att bjuda in..släppa in inre fred i själ hjärta sinne med hälsa & låta det hitta dig.
Japp det kräver mod! Självklart kommer din inre fred sprida sig till yttre fred där du är & när fler har valt inre fred så kommer vi skapa successivt mer & mer yttre fred tillsammans. Japp jag & vi tror på dig & alla kan oavsett vart du befinner dig idag..Jag brukar säga att vi börjar bara om & gör bättre & bättre..Alla vi kan göra fel & misstag & det är så vi lär oss..Hoppas du vill vara med & göra skillnad tillsammans! Japp Bone’s to be alive ger verktyg för inre fred!

Veronica 🙏❤️☮️
www.bonestobealive.com

04CD76E8 1AF3 498B AE83 2506C02999D1
Attityd inre fred!

Lämna en kommentar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att klicka på knappen godkänner jag att Bone’s To Be Alive lagrar mina personuppgifter enligt vår integritetspolicy. 

KONTAKT

Bone’s To Be Alive
Furuhedsvägen 29 G
953 21 Kalix 
0738 – 34 16 17  

NYHETSBREV

Nu kan du betala enkelt med swish!