Lär känna ditt skelett!

DELA DENNA NYHET:

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin

Hur väl känner du din kropp? Har du reflekterat över hur din insida ser ut med fascia muskler organ skelettet senor fästen ligament blodkärl never blod vatten med mera? Tillsammans med våra tankar i våra hjärnor & känslor i vårt hjärta med själ så skapar det våra individuella helheter som människor..& självklart vi människor alstrar energi som allt annat runt omkring oss..
Är du medveten om att våra individuella Skelett har en avgörande betydelse & påverkar så mycket dina förutsättningar i din rörlighet ..Det vill säga vissa yogapositioner är fullt möjliga & vissa inte..Det är vår uppgift som yogalärare att ge dig verktyg så att du lär känna dig & din kropp mer..Lär dig att reflektera över hur en viss yogaposition känns inom dig..Det vet du bäst! Du lever i din kropp 24-7..Det som ser alignment ut behöver inte kännas alignment inom dig..Så utsidan av kroppen talar inte alltid om insidan.. Med stöd av en guide /lärare kanske du utforskar lite mer & på nya sätt för att förstå dig & din kropp ännu mer..
Inget skelett är likt någon annans & som det ser ut i en Anatomibok kan jag garantera att många skelett inte ser ut i verkligheten. Tack @mindfulmonkeymoves med Erik Janson Bergendahl för vår utbildningsdag i Anatomi igår..Kunskap med ny inriktning är alltid intressant & kunskap är aldrig tung att bära! Kram Team Bone’s
med Veronica Utterström 🙏❤️☮️
www.bonestobealive.com

67D8A186 D1E4 4C44 99DB C7D09E9464B1

Lämna en kommentar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att klicka på knappen godkänner jag att Bone’s To Be Alive lagrar mina personuppgifter enligt vår integritetspolicy. 

KONTAKT

Bone’s To Be Alive
Furuhedsvägen 29 G
953 21 Kalix 
0738 – 34 16 17  

NYHETSBREV

Nu kan du betala enkelt med swish!