Restriktioner covid-19 är här!

DELA DENNA NYHET:

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin

Hej alla fina ❣️

Nu är det dax att kavla upp ärmarna igen och tänka om tänka nytt och bidra tillsammans för att minska smittspridning gällande Covid -19. Detta är bara att acceptera och respektera. Såklart med stor sorg då det känns hårt att stänga ner något vi älskar att göra och vi vet gör skillnad för liv. Vi finns kvar och möter er på andra sätt. Dessa restriktioner innebär att vi stänger studion nu för grupper med fysiska möten med yoga inomhus. Dessa direktiv gäller fram till 8 /12 med ev förlängning. Detta innebär att VI tillsammans måste tänka om så vi inriktar på online verksamhet med Zoom klasser, Facebook Live , Youtube med mera

Vi kommer ha lite nyheter med utomhus aktiviteter:

-UteYoga/Meditation & Skogsnärvaro se mer information inom kort

-Löpning terräng i skog och mark

-Pt kunder 1-2 pers / Yoga går även online

-Pt kund Hotyoga

-Behandlingar 1 kund

-Coaching / Walk and talk /online med Zoom

Vi hoppas att du följer gällande direktiv från Folkhälsomyndigheten och från våra lokala direktiv här i norr. Stanna hemma vid symtom, distansering handhygien med mera. Det viktiga nu är att inte mötas i grupper , att undvika för mycket exponering, göra mer det som absolut behövs, hjälp någon att handla osv. Detta vet vi alla nu och det är nu vi måste dra i handbromsen då smittspridning ökar . Gör vi insatser tillsammans kommer vi se resultat som räddar liv och gör att vi kan hitta nya former att leva med och i snabbare.

Hur detta känns? Ärligt väldigt tufft och utmanande på alla plan men i detta finns inget annat än att hjälpa till acceptera läget och fortsätta framåt på andra sätt än tidigare oavsett som att det krävs motsvarande maraton varje dag nu..Det är bara att fortsätta vidare..Tillsammans räddar vi liv och det berikar inom oss i allt som är samt att vi möter er ändå på andra sätt ❣️

Vi ses på sociala medier , Zoom, Youtube och i första hand i skogen..

Kramar Veronica Utterström med Team Ellinor Rönnqvist, Maria Henriksson, Maria Kruukka Olsson och Ida Rydberg 🙏⭐️❣️

A20899B9 61C6 40DA B7F1 5F61E4E8696E

Lämna en kommentar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att klicka på knappen godkänner jag att Bone’s To Be Alive lagrar mina personuppgifter enligt vår integritetspolicy. 

KONTAKT

Bone’s To Be Alive
Furuhedsvägen 29 G
953 21 Kalix 
0738 – 34 16 17  

NYHETSBREV

Nu kan du betala enkelt med swish!